Cautare

5302 de rezultate pentru "titularizare 2009 galati" (3.18 secunde)
Cei care vor da foc la vegetatia uscata fara sa detina aprobare in acest scop vor primi sanctiuni usturatoare din partea comisarilor Garzii de Mediu Galati.
Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetului Galati, a recunoscut public ca institutia pe care o conduce are rezervate noua sute de milioane de lei pe anul 2006 pentru ridicarea unui sediu destinat Muzeului de Arta Vizuala.
Judetul Galati va primi, sub formaa de bonuri pentru motorinaa, mai multe milioane de lei. Deputatul PNL de Galati Emil Strungaa a anuntat caa Executivul va pune in aplicare maasuri suplimentare in ceea ce priveste subventionarea pretului de achizitie al motorinei folosite pentru lucraarile agricole.
Potrivit datelor furnizate de directorul Oficiul Registrului Comertului (ORC) Galati, Oprea Raducan, au fost inregistrate societati cu capital integral sau partial strain, dupa cum urmeaza:
Administratia Mittal Steel Galati nu vrea sa auda de siderurgistii pensionati inainte de 2000, care acum solicita adeverinte referitoare la orele lucrate in tura de noapte.
Procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Galati au deja citiva vinovati asupra carora planeaza raspunderea celor petrecute in urma cu mai bine de doua luni.
Absolventii au posibilitatea sa-si gaseasca un job vineri, cu ocazia bursei locurilor de munca Holul Universitatii "Dunarea de Jos" va gazdui vineri, incepind cu ora 9.00, bursa locurilor de munca pentru absolventi, actiunea, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati, desfasurindu-se simultan si la Tecuci, la Casa de Cultura.
Comisariatul judetean Galati a solicitat Agentiei de Protectie a Mediului suspendarea autorizatiei de mediu a SC Mittal Steel SA, anunta Mediafax, care citeaza surse din Garda de Mediu.
Conducerea Santierului Naval Damen Galati a anuntat, la finele saptaminii trecute, ca negocierile contractului colectiv de munca (CCM) la nivel de unitate pentru perioada 2006-2007 au fost finalizate. ... Situatia de la Galati a fost discutata chiar si la nivelul conducerii Damen Olanda.
Fondurile alocate sint insuficiente pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de sistemul de termoficare din municipiul Galati, ne-a declarat directorul general al Apaterm, George Cubasa:
Pescarii profesionisti, membri ai Asociatiei Pescarilor din Galati, au avut simbata o sedinta de lucru, ocazie cu care a fost prezentat raportul de activitate, semnat de conducerea organizatiei, pe anul 2006.
Potrivit liderului sindicatului din cadrul Electrocentrale Galati, Mihai Popa, conducerea Termoelectrica si liderii sindicatelor de la unitatile producatoare de energie termica primara aflate in subordinea societatii nu au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste valoarea fondului de salarii alocat pentru anul 2007.
Nedepunerea lunara la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati a declaratiilor privitoare la comisionul datorat pentru gestionarea de catre angajatii institutiei a cartilor de munca i-a "costat" pe angajatori intre 3.000 si 6.000 de lei.
Investitiile in ceea ce priveste protectia mediului, in valoare de 76 de milioane de dolari, cu care conducerea Mittal Steel Galati s-a laudat ca le-a facut in ultimii 5 ani, potrivit comunicatelor de presa transmise in citeva rinduri, s-au dovedit a fi facute doar pe hirtie.
Sustine vicepresedintele FSS Metarom Galati, Emil Mihaila, care la inceputul acestei saptamini nu a primit sprijinul solicitat de la liderii sindicatelor de uzine de la Combinat afiliate la filiala locala a federatiei.
Rata somajului inregistrata la nivelul judetului Galati in luna februarie a fost de 7%, conform situatiei intocmite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
Sute de persoane, venite din toate cele patru judete arondate Oficiului Teritorial Galati, si-au inregistrat ieri solicitarile pentru a putea accesa alocatiile nerambursabile pe care statul le-a pus la dispozitia intreprinzatorilor.
La Galati s-a inregistrat cea mai mica rata a somajului din ultimii ani, 6,8%. ... Minusul inregistrat la Galati inca nu este confirmat de cei de la Institutul National de Statistica, dar Movileanu are incredere in angajatul care face aceste socoteli.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati va organiza pe 19 aprilie, incepind cu ora 10, la Hotel "Vega", sesiunea de informare privind implementarea legislatiei armonizate in domeniul securitatii si sanatatii in munca in intreprinderile mici si mijlocii.
Urmind traditia din ultimii ani, Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Galati a tinut sa serbeze Ziua Intreprinzatorului, eveniment in cadrul caruia sint premiate firmele galatene cu rezultate bune in ultimul an.
google-analytics.com